Spring til indhold

Om mig

Lidt om mig

Jeg hedder Ann Windfeldt Thorsen, og jeg er indehaver af Ro og Retning.

Jeg er uddannet stresscoach hos Forebyg Stress og master mindfulness stresscoach hos Heinrich Johansen. 

Jeg har mange års erfaring fra det private erhvervsliv og fra den offentlige sundheds- og undervisningssektor. Jeg har både arbejdet i bittesmå virksomheder og i kæmpestore organisationer. Og jeg har arbejdet tæt sammen med ledelser, på mange forskellige niveauer og med mange forskellige typer mennesker. 

Det har altid været vigtigt for mig at møde mennesker, der hvor de er.

Det levede liv

Udover erfaring med ’at gå på arbejde’ har jeg, som alle andre mennesker, vigtig erfaring med det levede liv. 

For mig har det betydet at miste en far i en ung alder, at være ægtefælle, mor til to teenagepiger, tidligere elitedanser – og generelt at være optaget af, hvad det vil sige at være menneske, hvad livet går ud på, og hvad der egentlig er vigtigt.

Lidt om Ann
Ud over min uddannelse og erfaring, så har jeg også selv prøvet at være ramt af stress, hvilket giver mig en yderligere indsigt og indføling med din situation.

Mine egne erfaringer med stress

Jeg har selv haft stress tæt inde på livet for nu 10+ år siden. Jeg havde fuld fart på et travlt og krævende arbejdsliv, små børn, mange sociale relationer jeg gerne ville pleje — og så havde jeg nok i virkeligheden travlt med at bevise mit værd (kan jeg se nu).

Jeg mærkede ingen tegn på stress. Faktisk mærkede jeg absolut ingenting. Det kan man nemlig også blive rigtig god til.

Lige indtil den dag, hvor jeg pludselig stod ved Årslev Engsø i stedet for ved børnehaven… For jeg vidste ikke, hvor jeg var på vej hen.

Det var en ret rystende oplevelse, og det var svært for mig at acceptere, at jeg faktisk var endt med at have stress.

» Jeg mærkede ingen tegn på stress. 

Faktisk mærkede jeg absolut ingenting — 

Lige indtil den dag, hvor jeg pludselig stod ved Årslev Engsø i stedet for ved børnehaven… 

Jeg vidste ikke, hvor jeg var på vej hen «

Der er hjælp at hente

Dengang syntes jeg, det var svært at få konkrete hjælpeværktøjer. Måske var jeg bare uheldig, men uanset så glæder jeg mig utrolig meget over, at jeg nu kan hjælpe andre, der har brug for det.

De store udfordringer i livet kan være grobund for nye åbninger, muligheder og valg  for læring og åbenbaring. Men nogle gange skal der lidt assistance til. 

Jeg vil gerne hjælpe dig til at tage de skridt, der skal til. Så du får ro på og kan gå i den retning, der er rigtig for dig. 

Ring eller sms til mig på telefon 2127 0446

Skriv til mig på ann@roogretning.dk